aaron-carter-2000

Aaron Carter priveden zbog droge, djevojka mu zadržana iza rešetaka!

Aaron Carter nekad je bio prava tinejdžerska zvijezda, no danas se bori s problemima – onima sa zakonom, ali i poznatijim bratom Nickom.
Pomalo zaboravljena tinejdžerska zvijezda glazbenik Aaron Carter priveden je sa svojom djevojkom Madison Parker u subotu navečer. Muzičar je vozio pod utjecajem opijata, a kod njega su pronađene dvije vrste droge. Isto je pronađeno i kod njegove djevojke, koja je policiju ometala i napadala tokom privođenja. Oboje su završili iza rešetaka, no Carter je pušten nakon što je platio jamčevinu. Njegova djevojka ostala je u pritvoru.

Njegov glasnogovornik nije se oglasio oko uhićenja.
Svega nekoliko sati prije nego što je uhićen, Carter je otkazao svoj nastup u Kansasu, a kao razlog naveo je probleme s prijevozom. Sve to uzrokovalo je i svađu između braće Carter. Poznatiji Nick na svom je Twitteru objavio kako želi pomoći Aaronu. “Mom bratu: Volim te bez obzira na sve i ako trebaš pomoć, ovdje sam i želim ti pomoći da se oporaviš”, napisao je Nick. Aaron je odmah potom reagirao i prozvao Nicka govoreći kako je to objavio zbog vlastitog PR-a, a ne iz želje da mu pomogne.

Comments are closed