Droga_wojewódzka_nr_106_20km

U stanu u Karlovcu uzgajao marihuanu, policija zaplijenila 82 stabljike i opremu

U naselju Grabrik, jučer je intervenirala karlovačka policija, koja je pretražila stan kojim se služi 58-godišnjak. U stanu su pronađene čak 82 stabljike marihuane, kao i druge vrste droge, digitalnu vagu i streljivo.

“Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga, Policijske uprave karlovačke, temeljem naloga obavili su pretragu stana u Karlovcu, u gradskoj četvrti Grabrik, kojim se koristi 58-godišnjak. Tom prilikom pronađene su i oduzete 82 stabljike konoplje tipa droga, 76 grama suhe biljne tvari nalik na drogu marihuana, 119,4 grama vlažne biljne tvari nalik na drogu marihuana, 18,6 grama sjemenki nalik na sjemenke konoplje, 2 grama suhe biljne tvari nalik na gljive psilociba, 0,9 grama praškaste tvari nalik na drogu amfetamin, dvije digitalne vage, improvizirani rasvjetni sustav i 50 komada streljiva”.

Potrebno je vještaćenjem potvrditi vrste droga koje je 58-godišnjak imao u stanu, zaradivši kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama ali i prijavu zbog prekršaja vezanih uz Zakon o oružju.

Comments are closed