Metallica

Metallica otkazala turneju

Članovi Metallice su na društvenim mrežama otkazali nadolazeću turneju na području Australije i Novog Zelanda. Naime, pjevač i gitarista jednog od najpopularnijih metal-rock bendova James Hetfield (56) ponovno ima problema s alkoholom i opijatima.

“Žao nam je što moramo obavijestiti naše obožavatelje i prijatelje da ćemo morati odgoditi nadolazeću turneju na području Australije i Novog Zelanda. Kao što većina vas vjerojatno zna, naš brat James bori se s ovisnošću zadnjih godina. Sada je, nažalost, morao ponovno ući u program liječenja kako bi se oporavio” – napisali su na službenoj stranici.

Brojnim obožavateljima obećali su i povrat novca, a datumi za koncerte u idućoj godini, kako kažu, nastavljaju se po planu.

” Namjeravamo ponovno što prije doći u vaš dio svijeta kada to zdravlje i raspored dozvole. Javit ćemo se čim budemo mogli. Još jednom, neizmjerno nam je žao što smo iznevjerili mnoge od vas, pogotovo naše velike obožavatelje koji su putovali s drugog kraja svijeta kako bi uživali u našim koncertima. Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci koju pružate Jamesu. Hvala što ste dio naše Metallica porodice” – zaključili su.

Comments are closed