NEW YORK, NY - DECEMBER 12:  John Travolta and Olivia Newton-John attend SiriusXM's Town Hall with John Travolta and Olivia Newton-John hosted by Didi Conn at the SiriusXM studios on December 12, 2012 in New York City.  (Photo by Mike Coppola/Getty Images for SiriusXM)

40 godina poslije vraća se Briljantin !

Briljantin je imao sve, dobru priču, odličnu muziku, vrhunske plesne pokrete i s razlogom je žario i palio po kinima. John Travolta je bio pravi zavodnik u kožnoj jakni, a Olivija naprosto neodoljiva.

Kako legendarni par izgleda danas, možda ćemo se imati prilike uvjeriti na vlastite oči.

Američki mediji su se naveliko raspisali o tome kako će John Travolta i Olivia Newton John ponovo preuzeti uloge koje su prvi put zaigrali prije gotovo četrdeset godina i to na godišnjicu prvog prikazivanja.
Olivia je to potvrdila, iako je bila suzdržana oko detalja.

“Razgovaramo o tome, ali nemam još šta objaviti. Ne mogu vjerovati da je već prošlo četrdeset godina. Vrijeme leti”, rekla je Olivia na dodjeli Fame Awards.

Ovo bi joj mogao biti posljednji nastup u karijeri jer nakon 50 godina u šoubiznisu razmišlja o mirovini, prenosi Mirror.

“Posljednjih dvadeset godina razmišljam o tome, ali svako toliko dođe neko s toliko zanimljivom ponudom da je ne mogu odbiti”, izjavila je šezdesetosmogodišnja glumica.

Njen partner, John Travolta se još nije oglasio o ovoj temi, a nije potvrđeno ni u kojem bi formatu ovaj susret trebao biti snimljen, ni hoće li u tome sudjelovati ostatak originalne ekipe.

Comments are closed