heard-musk-july21-lead-compressed

Amber Heard udaje se za slavnog milijardera?

Samo nekoliko mjeseci nakon što se razvela od Johnnyja Deppa, glumica Amber Heard je spremna ponovno se skrasiti i to ni više ni manje, nego s milijarderom i vlasnikom Tesle Motorsa Elonom Muskom, piše News.

O njihovoj vezi piše se već duže vrijeme, a Amberin otac izjavio je za magazin Gracia da glumica ima ozbiljne namjere u novoj vezi. “Amber i Elon su u ozbiljnoj vezi. Ona bi se željela udati”, rekao je. “Jedna od stvari koje žele je skrasiti se i zasnovati obitelj, planiraju to već”, dodao je.
Ipak, izvor blizak Musku rekao je da trenutno ne planiraju vjenčanje budući da je 30-godišnja glumica u Australiji gdje će snimati film “Vodeni čovjek” sljedećih šest mjeseci. O vezi Amber i 45-godišnjeg Elona prvi se put počelo pričati sredinom prošle godine nakon što je par viđen u Londonu i Miamiju.

Musk je bio oženjen tri puta, od toga dva puta za britansku glumicu Talulah Riley. Amber je predala zahtjev za rastavu od Johnnyja prošle godine no tek se finalizirao u januaru. Kao razlog rastave navela je da ju je Johnny zlostavljao.

Comments are closed