kup-bih-21

Danas revanš utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine

Revanš utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu igraju se danas. Prednost uoči uzvrata imaju Široki Brijeg i Sarajevo koji su u prvim susretima potvrdili ulogu favorita.

Sarajevo na Koševu dočekuje ekipu Sloge iz Gornjeg Crnjelova, a u uzvratni meč ulazi s tri gola prednosti iz prvog susreta u Bijeljini.
Ekipa TOŠK-a iz Tešnja će u revanšu polufinala Kupa BiH u Trening centru NS/FS BiH u Zenici biti domaćin Širokom Brijegu. U prvom meču odigranom na „Pecari“ Širokobriježani su pobijedili 2:0.

Trener Husref Musemić ističe da ekipa mora biti na visokom nivou i u revanšu, a šef stručnog štaba Sloge Senad Hadžić očekuje bolju igru svog tima.

Revanš susret između Sarajeva i Sloge zakazan je za danas od 18 sati na stadionu “Asim Ferhatović Hase”.

U Zenici će snage odmjeriti TOŠK i Široki Brijeg. Trener TOŠK-a Ajdin Mrguda svakako cijeni ekipu Širokog Brijega, ali se nada da će njegovi igrači sustići zaostatak te da imaju šanse za plasman u finale.

Strateg Širokog Brijega Goce Sedloski naglasio je važnost utakmice u Zenici, a Senad Hadžić, šef stručnog štaba OFK Sloga očekuje bolju igru svog tima.

Meč TOŠK – Široki Brijeg zakazan je u Trening centru NS/FS BiH u Zenici od 16 sati.

Comments are closed