Eros_Ramazzotti-Opatija-15._8._2019.

Eros Ramazzotti u Beogradu 24. septembra

Najveća italijanska pop zvijezda današnjice Eros Ramazzotti ovog februara krenuo je na veliku svjetsku “Vita Ce N’è” turneju kojom promoviše svoj istoimeni najnoviji album. Na veliko zadovoljstvo brojnih fanova u Srbiji, ali i regionu, turneja će ga dovesti ponovo i u Beograd. I to, u Štark arenu 24. septembra.

Album “Vita Ce N’è” objavljen je u novembru prošle godine. Istovremeno sa najavom novog izdanja, došla je i najava velike svetske turneje koja će Erosa odvesti na pet kontinenata i u preko 30 zemalja u kojima će održati više od 95 koncerata!

Zvanični početak turneje bio je 17. februara u Minhenu. No, nije slučajno, a svakako je veoma simbolično što je Eros riješio da nulti datum ove turneje bude baš 14. februar, Dan zaljubljenih. Spektakularnim nastupom u Montovi, pun ljubavi i predivnih pesama koje njegova publika voli, Ramacoti je započeo svoju historijsku “Vita Ce N’è” turneju.

Iako nije bio siguran da li da uopšte više izdaje albume, jer nije želio da snima “samo da bi snimao”, a nije želio da živi od stare slave, uspio je da stvori album za sva vremena, koji će se slušati i mnogo decenija kasnije. “Vita Ce N’è” je za njega novi početak. U Beogradu ćemo gledati izvođača koji uz svoje veliko ime, iskustvo i sada već status legende, donosi u Štark arenu i jednu novu priču i novu energiju.

– Nastupio je na San Remu i ove godine, sa Luisom Fonsijem. Taj nastup bio je najgledaniji te večeri i to nije slučajno. On je naše srce i naš ponos u svetu! – rekla je na press konferenciji Sara Gigante, direktorica “Charm Music Serbia”, koncertne agencije koja Erosa i dovodi u Beograd. – I u Italiji, kao nažalost i svuda u svetu, sada postoji talas neke muzike na koju nismo ponosni. To je neka jeftina produkcija, vulgarni tekstovi… ali Eros uvijek pobjeđuje ljubavlju!

Od Erosa Ramazzottija se 24. septembra očekuje spektakl. Na ovu turneju sa sobom vodi i odličnu ekipu muzičara dijelom iz Italije a dijelom iz SAD-a. Na binu će sa njim Eric Moore (bubnjevi); Luca Scarpa i Giovanni Boscariol (klavijature); Corey Sanchez i Georgio Secco (gitare); Paolo Costa (bas); Scot Padock (saksofon); Monica Hill, Christian Lavoro i Giorgia Galasso (prateći vokali). Pored pesama sa najnovijeg izdanja na set listi za turneju su i najveći hitovi iz njegove dugogodišnje karijere. Vrlo je vjerovatno da će na svakom koncertu biti i interesantnih gostiju o kojima će tek biti riječi.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Vision.

Comments are closed