Husref Musemic Nagrada radio M

Husref Musemić dobitnik nagrade za najboljeg trenera sezone 2018/2019

Danas, prije utakmice u Gabeli, šef stručnog štaba kluba sa Koševa, dobio je nagradu za najboljeg trenera u sezoni 2018/2019, “Najbolji od najboljih”.

-Žiri koji je brojao 21 člana jednoglasno je glasao za Musemića. A u njemu su bile fudbalske legende, sportski radnici i novinari, od Mirsada Fazlagića, Džemaludina Harbe i Rešada Foče do naših eminentnih novinara iz skoro svih relevantnih bh. medija – kaže osnivač Radija M Mirsad M. Ibrić, koji je ustanovio nagradu “Najbolji od najboljih”, te dodaje: “Fudbal je najljepše što nam se dešava. Divan je osjećaj raditi sa ljudima koji pomjeraju granice. Trener Musemić je primjer takvog stručnjaka. Redakcija Radija M zahvaljuje legendama, sportskim radnicima i kolegama novinarima koji su učestvovali u izboru najboljeg trenera sezone 2018/2019.”

Žiri:
Goran Šumar, Mladen Dakić, Nermin Dizdarević, Vedran Radenović, Mirza Kadić, Mirsad Fazlagić, Rešad Fočo, Zoran Šuko, Dario Mehmedović, Muhamed Bikić, Sinan Sinanović, Džemaludin Harba, Bojan Govedarica, Nedim Selimbegović, Mirza Kolar, Vahidin Alihodžić, Admir Ruhotina, Haris Mrkonja i Zlatan Ćorović.
Još jednom hvala svima na podršci.

Comments are closed