RENEXPO

Još 7 dana do otvaranja vodećeg internacionalnog poslovnog događaja u BiH! RENEXPO® BIH – energija, voda i zaštita okoliša

Slijedeće nedelje, evropska platforma za obnovljive izvore energije, upravljanje vodama i zaštiti okoliša- RENEXPO® BIH, otvoriće svoja vrata u kongresnom centru hotela Hills, u Sarajevu.

24. i 25. oktobra prepoznatljivi sajam i stručne konferencije biće mjesto poslovnog povezivanja biznis lidera, stručnjaka, donosioca odluka i privrednika predstavljajući budućnost ekološkog i ekonomskog razvoja kroz praktične primjene u BiH.

ULAZ BESPLATAN uz obaveznu registraciju putem slijedećeg linka- registracija posjetilaca

Posjetite štandove 80 izlagača koji dolaze iz 20 različith zemalja, održite sastanak i na taj način pronađite nove poslovne partnere, dogovorite suradnju ili se jednostavno informirajte. Kompanije poput Andritz Hydro, Kössler GmbH & Co KG, Urbas Maschinenfabrik Ges.m.b.H., KAWASAKI Gas Turbine Europe GmbH, SWF Krantechnik GmbH i mnoge druge (pogledajte na slijedećem linku – izlagači 2018.) očekuju Vas u sajamskoj hali.

Prateći svetsku praksu, organizator REECO Grupa iz Njemačke odlučila je da predstavi univerzitete u sajamskoj hali, ali i startup kompanije i time ih približi potencijalnim partnerima iz državne uprave i sveta biznisa, a istovremeno profesionalnu javnost upozna sa njihovim radom.

Razmijena znanja, aktivni dijalozi i poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekološkog razvoja i ove godine biće predstavljene kroz bogat konferencijski program koji je realizovan uz podršku resorsnih institucija Bosne i Hercegovine – institucionalna podrška RENEXPO®BIH

 

Za sve ostale informacije posetite sajt – www.renexpo-bih.com

Comments are closed