ladygagajoanne

Lady Gaga promovisala novi album “Joanne”

Pop zvijezda Lady Gaga u četvrtak navečer je promovirala novi album “Joanne” na krovu shopping centra u Londonu, iskoristivši prigodu da kaže nešto o zamkama što je nosi slava s kojom se susreću poznate ličnosti poput nje.
Šezdesetak obožavatelja, koji su karte osvojili putem online akcije što ju je organizirao londonski Westfield Mall, okupilo se pod kupolom zgrade shopping centra gdje je Gaga izvela akustične verzije novih i starih pjesama, među kojima i klasik “Bad Romance”.
“Joanne”, četvrti Gagin album koji se našao u samome vrhu top ljestvica, brojni su kritičari ocijenili dosad najautentičnijim, najzrelijim i najosobnijim albumom tridesetgodišnje pjevačice. “Za vrijeme praznika jako volim biti s obitelji i zbog toga sam odlučila izdati album Joanne”, rekla je Gaga za Reuters.
“Čini mi se da su novci i status celebritija postavljeni na nekakav pijedestal, a to bez sumnje nije središte sreće i zadovoljstva. Sreću čine obitelj, prijatelji, ljubav i velikodušnost”, rekla je, poziravši nakon toga s fanovima.

Comments are closed