b_160513041

Latif Moćević objavio spot za pjesmu “Ona dolazi”

Nakon veličanstvenog koncerta u Narodnom pozorištu Sarajevo održanog u junu ove godine te niza koncerata u BiH i Evropi Latif Moćević nastavlja objavljivanje pjesama s novog pop albuma “Melodija”. Danas je na radost fanova objavio spot za pjesmu “Ona dolazi”.

Pjesma veselog ritma natjerat će vas da se pokrente, a Latifova emocija izazvat će vam i osmijeh na licu.

“Ljubav nam vrlo često dolazi u susret neočekivanim koracima. Ovo je pjesma o tome da ne smijemo jedni drugima biti stranci – budimo jedni drugima junaci”, kazao je Latif.

Autor muzike i teksta je Latif, dok aranžman pjesme potpisuje Eldin Huseinbegović. Režiser ekranizacije je sjajni Sulejman Muratović. Video je dio showa “Melodija” u okviru kojeg su ekranizirane sve pjesme s albuma u prelijepom ambijentu Vijećnice u Sarajevu, a koji će uskoro biti u potpunosti objavljen.

Na albumu “Melodija” nalazi se osam pjesama među kojima je i pjesma “Nikada” koju je napisao Eldin Huseinbegović. Moćević je ambasador organizacije Hope and Homes for Children, a njegova pjesma “Tiho” postala je njihova himna. Kada je objavljena, Moćević je rekao kako je ova pjesma posvećena svoj djeci bez roditeljskog staranja.

Osim promocije albuma “Melodija” Latif radi koncerte za djecu, a u decembru se očekuje novi album za mališane “Latif i Mravko Travko”. Koncert pjesama za djecu zakazan je za 23. decembar u sarajevskom Domu mladih Skenderija.

Comments are closed