Melania-Trump-news-1098076

Melania Tramp ima dvojnicu koja se umjesto nje pojavljuje na događanjima?

Još prije dvije godine pojavile su se prve teorije zavjere da prva dama Amerike Melania Trump ima svoju dvojnicu koja umjesto nje, u pratnji supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, obilazi službena događanja.

Nakon pojavljivanja u Alabami, ponovno je s dna ladica izvučena ta priča. Mnogi ljudi u to su itekako uvjereni, a društvene mreže preplavljene su gifovima, fotografijama i snimkama pod hashtagom #FakeMelania. Naime, tvrde da Melaniju u pojedinim situacijama mijenja dvojnica.
Kada su se pojavile prve teorije zavjete, njen ured se ogradio.
– Još jednom, proširila se smiješna priča, koja zaokuplja ljude, umjesto da ih zanima što je prva dama napravila za djecu – izjavila je 2017. godine glasnogovornica Stephanie Grisham.
Nagađanja su počela nakon što je jedan muškarac na Twitteru objavio sminku govora američkog predsjednika, dok pored njega stoji Melania Trump.
– Ovo nije Melania. Da čovjek ne povjeruje koliko su daleko spremni ići, želeći nas uvjeriti kako je to ona na televiziji –  napisao je muškarac aludirajući time da dama pored Trumpa nije prava Melania Trumpveć njena dvojnica.

Comments are closed