neymar

Neymar se zaklinje na ljubav Barceloni, a otac mu leti na pregovore u Pariz

“Sretan sam u Barceloni. Odlično sam se prilagodio gradu i klubu. Iako prošle sezone nismo osvojili sve trofeje koje smo htjeli, meni lično to je bila najbolja sezona i svejedno smo doživjeli nezaboravne trenutke. Sada je vrijeme započeti pripreme za 2017/18, kako bi doživio još veće momčadske i individualne uspjehe.”

Ovako je Neymar odgovorio na pitanje je li zadovoljan u Barceloni u ekskluzivnom intervjuu za španjolski Goal.com, koji mu je pitanja poslao prije sedam dana mailom, a odgovori su stigli jučer popodne.
Sve izgleda idilično. Uostalom, 25-godišnji brazilski superstar u Barceloni je od 2013. a s klubom je u oktobru prošle godine produžio ugovor do 2021.

Ali, pitanja su mu postavljena prije sedam dana, nakon čega se dogodilo puno toga što mijenja situaciju, pa se čini da su i Neymarovi odgovori, iako poslani jučer, napisani puno ranije.

Podsjećamo, prije nekoliko dana upravo je iz Neymarove svite krenula priča kako je on nezadovoljan u Barceloni, koje se zasitio nakon četiri godine tokom kojih je osvojio sve, pa mu je dosta života u Messijevoj sjeni i željan je novih izazova.

Ovu priču nisu, kao što je inače slučaj, slavodobitno i zlurado razvlačili madridski mediji skloni Realu, nego katalonski, koji dakako otvoreno navijaju za Barcelonu.
PSG ne krije da bi platio 222 miliona eura, koliko iznosi odštetna klauzula u Neymarovom ugovoru s Barcelonom, a priču je dodatno začinio brazilski Esporte Interativo, koji ekskluzivno otkriva da je Neymar prihvatio PSG-ovih 15 miliona eura godišnje. Navedni izvor nije najugledniji, ali diči se s gotovo dva milijuna pratitelja na Twitteru i skromno navodi da je u Brazilu “najbolji sportski kanal na televiziji i internetu.”

I onda se u priču uključuje Marca, koja je sinoć ekskluzivno otkrila da Neymar Senior, koji vodi sinovu karijeru, hitno leti u Pariz, kako bi od PSG-ovog predsjednika Nasser Al-Khelaïfija, čuo detalje kako misli kupiti njegovog sina u najvećem transferu u historiji i koliko mu je za to voljan platiti.
Nitko iz Neymarovog okružja nije demantirao ovu vijest, pa tako ni nogometaš sam, koji je u 1.30 poslije ponoći sletio u Barcelonu kako bi počeo pripreme s aktualnim klubom.

Nakon natpisa da mu otac leti na pregovore s predsjednikom PSG-a, dočekali su ga deseci novinara i svi su imali isto pitanje.
Onaj koji je “sretan u Barceloni”, od svih pitanja se branio šutnjom

Comments are closed