nicki-minaj-press-2014-650

Nicki Minaj na Twitteru dijelila školarine

Nicki Minaj ovih je dana zapalila Twitter i oduševila obožavatelje svojim novim potezom.

Naime, nakon što je izazvala fanove da zaigraju nagradnu igru u sklopu promocije njezinog albuma u kojoj je glavna nagrada upoznavanje sa svjetski poznatom repericom, jedan je obožavatelj napisao Nicki kako bi bilo da joj umjesto toga plati školarinu. Reperica je prihvatila prijedlog i pozvala sve studente da im pošalje brojeve njihovih računa i dokaz da su odlični studenti i obećala da će im platiti račune i školarinu.
“Pokažite mi petice i platit ću vašu školarinu. Tko se želi pridružiti OVOM natjecanju? Smrtno sam ozbiljna”, napisala je nakon što ju je obožavatelj pitao hoće li mu pokriti troškove studija. Nije trebalo dugo da je obožavatelji zatrpaju porukama.
“Hiljadu dolara bit će više nego dovoljno za tri mjeseca ljetnog semestra. Pomozi mi Nic”, napisao je jedan obožavatelj.
“To je sve? Poslat ću ti sutra. Pošalji mi podatke svog bankovnog računa, srce. Sljedeći!”, napisala je.
“Treba mi 500 dolara za knjige i pribor”, napisao je drugi obožavatelj. “Riješeno. Pošalji mi svoje podatke”, odgovorila je. Nakon što je obećala platiti račune i školarinu za više od dvadeset ljudi, zaključila je “natjecanje”.
“Ok, ekipa, ovo je bilo zabavno. Uplatit ću sve sutra i vidjeti koliko mi je novca ostalo. Ponovit ćemo ovo za mjesec-dva”, napisala je.

Tviteraši su oduševljeni potezom reperice koja je ovom gestom dobila još više obožavatelja.

Comments are closed