image1 (007)

Općina Novi Grad: U nedjelju biciklijada “Vozim za nekoga sa autizmom”

U nedjelju 26.05.2019. godine, Općina Novi Grad Sarajevo zajedno sa EDUS-om i sa sarajevskim biciklističkim klubovima koji su u koordinaciji sa Igorom Isanovićem, organizuje lijepu, humanu priču – rekreativnu biciklijadu, pod motom „Vozim za nekoga sa autizmom“.
Start biciklijade je u 11.30 sati kod RTV doma i vozi se biciklističkom stazom do Centra „Safet Zajko“.
Učešće u biciklijadi, a i druženju koje će uslijediti u Centru „Safet Zajko“ će uzeti i nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, te predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović sa porodicom, fudbaleri FK Sarajevo i FK Željezničar, te drugi brojni članovi sportskih klubova i udruženja sa prostora Novog Grada.

Nakon promotivne biciklijade garantujemo zabavan dan za sve one koji dođu u Centar „Safet Zajko“, bilo da je to kroz neki od sadržaja koje nudi ovaj jedinstveni park, druženje za našim poznatim sportistima ili kroz nastup Latifa Močevića i maskotu Mravko Travko.

Pozivamo sve građane, da zajedno sa nama kreiraju nezaboravne trenutke protkane zdravim aktivnostima i prijatnim okruženjem, kao i dobrom zabavom i humanošću.

PRESS služba Općine Novi Grad Sarajevo

Comments are closed