friends

Pet tipova prijateljica koje bi svaka žena trebala imati

Ko nema prijatelje, taj ne može ni biti sretan, a njihov broj nije važan, nego je bitna kvaliteta vašeg odnosa. Od onih s kojima dijelite iste strasti do prijatelja koji vas vole kao da ste im porodica, svi su vam oni potrebni kako bi vam život bio ljepši. Ovo je pet vrsta prijatelj(ic)a koje svaka žena treba u životu.

1. Saveznica na poslu

Ako radite u kancelariji, takva osoba potrebnija vam je i od, naprimjer, klamerice. Kada među kolegama s posla imate nekoga koga možete nazvati prijateljicom, posao se čini lakšim i zabavnijim, čak i ako je rutinski. Ona je vaša saveznica koja će vas utješiti čokoladicom kada imate loš dan, koja će uvijek stati u vašu obranu.

2. Ona koja vas razumije

Prijateljica s kojom dijelite iste interese svakome je prijeko potrebna u životu. Bilo da ste obje zaljubljenice u istu vrstu muzike ili dijelite strast prema istom hobiju, zdravo je imati nekoga s kim uvijek možete popričati o nečemu što vas istinski zanima.

3. Partnerica u zločinu

Ona je uvijek raspoložena za piće ili noćni izlazak, čak i ponedjeljkom, s njom ste doživjeli svoje najluđe avanture i upoznali hrpu novih ljudi.

4. Ona s kojom se smijete

Bilo da gledate fotke iz mladosti ili čitate svoje stare prepiske s Facebooka, uz nju su smijeh i zabava uvijek zajamčeni. Vi imate svoje interne šale koje ne razumije niko drugi i često vam drugi zapravo smetaju u vašoj zabavi. Ona je ona prijateljica koju zovete kada vam je potrebno popraviti raspoloženje.

5. Vaša najbolja prijateljica

Ona zna sve o vama te vas unatoč tome voli kao da ste joj sestra. Pred njom nemate nijednu tajnu, a ni ona pred vama; zajedno ste prošle sreću i tugu i znate da na nju možete računati do kraja života.

Comments are closed