instagram

Šta vaš profil na društvenim mrežama otkriva o vama?

Da li ste znali da vaše objave na Instagramu i Facebooku dosta otkrivaju o vama? Šta se krije iza savršenih selfija, fotki egzotičnih destinacija, fensi obroka?

Selfiji

Neprestano objavljivanje sopstvenih fotografija ukazuje na divljenje samom sebi, ali i na nedostatak društvenog života. Vrlo često se radi o usamljenim dušama kojima su društvene mreže jedini prozor u socijalni život.

Porodične slike

Ovakve fotografije najčešće se viđaju na profilima ljudi koji su okrenuti isključivo porodičnom životu. Za njih ne postoji ništa važnije od sopstvenog mikrokosmosa, a uživanje u svakodnevnim avanturama svoje djece i supružnika su izvor neizmjerne sreće.

Egzotične destinacija koje (ni)su posjetili

Ako osoba često objavljuje fotke sa putovanja, riječ je o avaturisti i ličnosti nemirnog duha. Ako, pak, postavlja slike luksuznih destinacija koje je samo skinula s interneta, psiholozi smatraju da je riječ o esteti i velikom maštaru. Ove osobe uživaju u pogledu na sve što je lijepo i rado svoje impresije djele s drugima.

Crno-bijele fotke

Umjetničke duše i osobe koje žele da djeluju pomalo misteriozno najčešće objavljuju ovakve fotke. Nerijetko se radi i o ličnostima koje vjeruju da su se rodile u pogrešno vrijeme, značajnija im je prošlost od sadašnjosti.

Obilna upotreba filtera

 Osobe koje se “filtriraju” do te mjere da im se rasplinu crte lica najčešće su neigurne u sebe i imaju problem sa starenjem.

Brisanje postova s malim brojem “lajkova”

Ako vam je važno koliko je vaša objava ili fotka pokupila “lajkova” na društvenim mrežama, po svemu sudeći ste vrlo nesigurni u sebe.

Comments are closed