28.1.2020_14_33_25_bloodshot_hr_novi (1)

U bh.kinima od 12.marta prikazuje se film “Bloodshot”

Distributerska kuća Con film objavila je trailer novog filma koji dolazi u bh. kina. Od 12. marta u kina dolazi  “Bloodshot” novi akcioni stripovski spektakl.

Glavni glumac u ovom  je poznati američki filmski glumac, reditelj, scenarist Vin Diesel. U svojoj najnovijoj filmskoj ulozi Vin Diesel i dalje je opaka faca.

U ovom filmu on glumi vojnika Raya Garrisona, ubijenog vojnika koji nakon što je  ubijen u vojnoj akciji, oživljavaju korporativni znanstvenici pomoću nanotehnologije.

S implantiranim mikro-nano računalima koja teku u njegovom krvotoku, Garrison se pretvara u super-plaćenika s moćima regeneracije i promjenom oblika.

Sada prolazeći Bloodshotom, pokušava ukloniti svoja prošla sjećanja koja je korporacija RST izbrisala i izmijenila. Uskoro se upušta u osvetu kad se iznenada sjeti čovjeka koji je ubio njegovu ženu. Problem je u tome što njegova sjećanja nisu uvijek pouzdana.

Reiditelj ovog filma je David S.F. Wilson, a scenaristi su Yvel Guichet i  Eric Heisserer.

Pored Vin Diesela u ovom filmu glume: Guy Pearce (Iron Man 3), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Sam Heughan (Starz’s Outlander), Toby Kebbell (Kong: Skull Island) i Lamorne Morris (TV New Girl).

Film Bloodshot nastao je prema istoimenom stripu izdavača “The Valiant Comic Book”.

Bloodshot stiže na repertoar svih dvorana u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH i to u multiplexe Cinema City u Sarajevu, Cinestare u Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, te kina u Novog Gradu u Sarajevu, Maglaju, Foči, Trebinju i Busovači.

Svi ljubitelji vrhunske akcije i Vin Diesela dolaze na svoje s ovim spektalom.

 

Inače Vin Diesel rođen je u New Yorku 1967. godine. Vlasnik je producentskih kuća,a to su:One Race Films, Tigon Studios i Racetrack Records.

Glumom se počeo baviti još kao tinejdžer, a prvi ozbiljniju ulogu imao je u  filmu Multi Facial iz (1995.godine).

Također je ostvario ulogu u filmu Spašavanje vojnika Ryana (1998.godine).

2000.godine ostvario je glavnu ulogu u filmu Planet tame koji mu je osigurao status filmske zvijezde.

Veliku ulogu ostvario je u filmovima Brzi i žestoki koji je sniman i prikazivan u 8 nastavaka.

Comments are closed