Eggert naslovna

Zanosna plavuša 90-ih je bila tiha patnja muškaraca, a danas je teško prepoznati!

Nicole Eggert glumila je Summer Quinn u seriji “Baywatch” kada je imala samo 19 godina, a danas izgleda potpuno drugačije.

Glumica Nicole Eggert proslavila se u kultnoj seriji “Baywatch” i u 90-ima je bila tiha patnja mnogih muškaraca.

Ulogu Summer Quinn dobila je 1992., kada joj je bilo samo 19 godina, te je ubrzo nakon toga povećala grudi, a crveni kostim nosila je do 1994. godine. Prije toga je glumila u sit-comima “Who’s The Boss” i “Charles in Charge”. Dani najveće slave su daleko iza nje i mnogi je više ne bi prepoznali.

Nicole je ove sedmice napunila 50 godina, a paparazzi su je ulovili dok je obavljala posljednje pripreme za proslavu rođendana, u trenerci bez šminke. Nekad utegnuta plavuša na novim je fotografijama neprepoznatljiva, a osim što se već se dugo bori s viškom kilograma, prije nekoliko godina je izvadila implantate iz grudi.

Glumica nakon Baywatcha nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, a poznato je i da je 2013. godine bankrotirala, nakon čega je pokrenula posao sa sladoledom. Majka je dvije kćeri, 24-godišnje Dilyn Elizabeth i desetogodišnje Keegan.

Neko vrijeme je bila zaručena za kanadskog glumca Coreya Haima, kojem je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu kćer.

Nicole je privukla pažnju javnosti 2018. godine, kada kolegu Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje. Kako je otkrila, sve je počelo kada je imala samo 14 godina.

On je odbacio sve optužbe, ali je priznao kako su jednom prilikom imali seksualni odnos kada je ona imala 18 godina, međutim ona i dalje tvrdi kako Baio laže.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista