MENI

234

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu sakrivao

Emina Jahović i njen bivši suprug, ali i kolega Mustafa Sandal našli su se na zakazanom ročištu kako bi se dogovorili oko podjele imovine vrijedne 20 miliona dolara.

Navodno se Emina i Mustafa već tri godine ne mogu dogovoriti oko toga kome će poslije razvoda pripasti vila na Bosforu vrijedna 16 miliona eura kao i muzički studio koji su kupili za četiri miliona eura.

“Emina je bijesna na Sandala jer je pokušava ostaviti bez ičega iako su u braku bili 10 godina. Problem je što Mustafa traži da se te dvije nekretnine prodaju i da veći dio novca od prodaje pripadne njemu. Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će dokazati na sudu da je riječ o imovini stečenoj u braku, koju ne može uzeti bez njene saglasnosti”, tvrdi izvor koji je dodao kako Emina ne želi napustiti kuću u kojoj su ona i Mustafa živjeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Sve što je zaradila u braku od pjesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci dok je u isto vrijeme Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko osim njega ne zna koliko je novca tako sakrio od Emine”, rekao je izvor.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista