srebro-boris-novkovic-2

Boris Novković predstavio treću pjesmu sa novog albuma

Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regionu, godinu je započeo s novim singlom i spotom.

“Srebro” je autorska pjesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma. Nakon dvije pitke pop pjesme, “Ljeto je” i “Moja djevojka”, “Srebro” je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska vještina i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.

Emotivna ljubavna balada osvaja već na prvo slušanje. Snagu pjesme dodatno pojačava filmska priča u režiji Tonija Lekića, Borisovog prijatelja. Ljubavni par glume Tea Šimić i Jan Širola, a u novom spotu Boris je ponovo ugostio multinstrumentalistkinju i pevačicu Lanu Škrgatić.

– Kako mnoge prave stvari dođu spontano, tako je došla i saradnja s Tonijem Lekićem, slučajnim susretom, zajedničkim afinitetom prema sportu i sličnim razmišljanjima o životu. Rezultat je, vjerujem, vidljiv u sjajnom videu majstorske Tonijeve režije i montaže. Hvala svima koji su dali doprinos ovom spotu, odličnim glumcima, mojim saradnicima u izdavačkoj kući na logistici i backupu, kao i specijalnim gostima Lani Škrgatić, sjajnoj muzičarki i koleginci te legendarnom Ratku Martinoviću – dodao je Boris.

Poslušajte pjesmu “Srebro” klikom na link:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista