MENI

image-136

Grammyjem nagrađivani Jon Batiste otkriva pjesmu na kojoj se pojavljuju NewJeans, JID, Camilo i Cat Burns

Coca-Cola je objavila prvu originalnu pjesmu kojom započinje drugu sezonu svoje globalne muičke platforme COKE STUDIO™, koja okuplja svježa imena, uzbudljive i revolucionarne umjetnike iz svih krajeva svijeta.

Novi singl, pod nazivom „ Be Who You Are (Real Magic)” – napisao je i izvodi Grammyjem nagrađivani američki tekstopisac i muzičar, Jon Batiste, a na pjesmi se još pojavljuju i NewJeans, JID, Camilo i Cat Burns. „Be Who You Are (Real Magic)” možete poslušati na svim glazbenim streaming platformama: https://jon-batiste.lnk.to/bewhoyouare

Pjesma „Be Who You Are (Real Magic)” zajedno s video spotom slavi snagu da ostanemo vjerni sebi, jer se prava magija događa kada su ljudi autentični i prihvaćaju međusobne razlike. Potpisuje ju Jon Batiste, a među suradnicima su se našla zanimljiva imena: Grupa NewJeans, koja pomiče granice K-popa; Camilo, pop umjetnik iz Kolumbije i dobitnik Latin Grammyja; Cat Burns, pjevačica i kantautorica, nominirana za nagradu BRIT Award & Ivor Novello te JID, eklektični reper iz Atlante.

**

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista