MENI

Gretta singlom „Iluzija“ najavljuje album „…Iz noći u dan“

Zagrebački rock bend Gretta predstavlja novi singl “Iluzija” – melodičnu, energičnu, radiofoničnu i veselu pjesmu iznimno pjevnog i zaraznog refrena.

Singl je snimljen u studiju legendarnog zagrebačkog producenta Denisa Mujadžića Denykena, autori muzike i teksta su Tomislav Čubek i Hrvoje Medanić, dok su za aranžman zaslužni Denis Mujadžić i svi članovi Grette.

Uz članove benda, prateće vokale su pjevale Lara Prskalo, Slavica Šimunec i Katarina Medanić, a naslovnicu je napravio poznati dizajner Boris Pleša.

“Iznimno smo zadovoljni kako “Iluzija” zvuči, malo smo se “igrali” s aranžmanom, instrumenti konstantno mijenjaju teme i namjerno variraju u dinamici, a cijela pjesma “glatko teče” od početka do kraja. Ovim singlom najavljujemo novi, šesti studijski album “…Iz noći u dan”, koji izlazi u ponedjeljak, 20.11.” , jedva čekamo! To je najbolji album koji smo do sada napravili.” – kažu članovi Grette.

Gretta iza sebe ima nekoliko stotina odsviranih koncerata po Hrvatskoj i regiji, snimili su 5 studijskih albuma, dobitnici su Porina, osvajači Rock off nagrade te dobitnici još niza muzičkih nagrada i priznanja. Singlom “Iluzija” najavljuju šesti studijski album “…Iz noći u dan”, koji će svjetlo dana ugledati u ponedjeljak, 20.11.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista