MENI

Harry Styles uskoro predstavlja novi album

Britanski pjevač Harry Styles (28) najavio  je da će nekoliko sretnih obožavatelja pozvati u svoju ‘kuću’ na jednu noć. Naime, mladi muzičar ovim je potezom najavio koncert ‘One night only’ na kojem će izvesti neke pjesme s novog albuma čiji je naziv ‘Harry’s House’, odnosno ‘Harryjeva kuća’.

Koncert bi se trebao održati u UBS Areni danas u New Yorku (20. Maja),  ulaznice koštajue oko 25 dolara. Ovako niska cijena ulaznica je zbog toga što sama karta ne znači da će obožavatelj dobiti mjesto. Odnosno Harryjev obožavatelj svoj dolazak mora potvrditi preko stranice Ticketmaster.

Podsjetimo, Harry je prije nekoliko sedmice oduševio svijet svojom kombinacijom na Coachelli. Pjevač je zasjao u šarenom kombinezonu, a nakon toga je nastupio i u sjajnim kožnim hlačama i prsluku u ružičastoj boji te se o njegovoj pojavi na ovom muzičkom događaju još uvijek priča.

Kao šlag na tortu nakon toga je stavio i izlazak novog albuma koji njegovi obožavatelji vjerno iščekuju. Harry je svoj prošli samostalni album objavio 2019. godine, a radilo se o albumu ‘Fine Line’. Što se tiče novog albuma koji će svjetlo dana ugledati ovih dana, Harry je najavio da će se na njemu naći 13 pjesama, a neke od njih su ‘Matilda’, ‘Love of my life’, ‘Cinema’, te pjesma koju već mnogi obožavaju ‘As it was’.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista