MENI

210219153353-kim-kardashian-kanye-west-file-2020

Kim Kardashian i Kanye West zvanično okončali razvod, alimentacija 200.000$


Prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, osnivačica SKIMS-a i reper Donda nagodili su razvod, dogovorivši zajedničko starateljstvo uz “jednaki pristup” za njihovo četvero djece – North, devet, Saint, šest, Chicago, četiri, i Psalm, tri.

Kanye je takođe obavezan da Kim šalje 200.000 dolara (167.000 funti) mjesečno kao izdržavanje supružnika, koje pokriva 50 posto troškova obrazovanja djece i doprinosi 50 posto njihovih sigurnosnih troškova.

Kim i Kanye vjenčali su se 2014. godine, nakon razvoda zvijezde rijaliti televizije od Krisa Humphriesa. Kim je podnijela zahtjev za razvod od Kanyea 2021. godine, nakon sedam godina braka.

U februarskom intervjuu za Vogue, Kim je govorila o razvodu, objašnjavajući: „Mislim da sam u posljednje dvije godine odlučila da ću se usrećiti. I to je zaista dobar osjećaj.”

Vest je dospio na naslovne strane u oktobru kada je tvitovao antisemitske opaske o Jevrejima”.

Uprkos tome što se kasnije izvinio za svoje komentare, dizajner Yeezya je nastavio da gubi milionske ugovore o brendu sa Balenciagom, Vogueom i CAA (Creative Arts Agency), između ostalih.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista