MENI

Kygo, Gryffin i Calum Scott predstavljaju novu pjesmu

Svjetske superzvijezde Kygo i Gryffin povezale su se s britanskim kantautorom Calumom Scottom na novom singlu ‘Woke Up In Love’, koji je objavljen na svim digitalnim servisima.

Uzbudljiva pjesma ‘Woke Up In Love’ kombinuje delikatnu instrumentalu i uzbudljivu elektroniku sa nježnim vokalom Caluma Scotta.

Kygo je norveški DJ i producent koji je privukao međunarodnu pažnju svojim remiksom pjesme ‘I See Fire’ Eda Sheerana i singlom ‘Firestone’ s Conradom Sewellom. Takođe je postao najbrži izvođač koji je dostigao 1 milijardu Spotify streamova, a nedavno je napravio remiks „Let Somebody Go“, pjesmu Coldplaya i Selene Gomez.

Gryffin je napravio svoj proboj 2016. godine sa dva singla koji su prikazali njegov melodični pristup plesnoj muzici: ‘Heading Home’ s Josefom Salvatom (koji je dospio na #1 na Spotify US i Global Viral top listama) i Bipolar Sunshine kolaboracijom ‘Whole Heart’. Osim toga, njegov hit singl ‘Feel Good’ iz 2017. – sa Illeniumom i Dayom – dostigao je 18. mjesto na Dance/Mix Show Airplay listi. Zatim je sarađivao sa pop ikonom Carly Rae Jepsen na ‘OMG’ i mladom švedskom talentom Maiom Wright na smash albumu ‘Body Back’ 2019., oba singla koji su se nalazili na njegovom hvaljenom debi albumu Gravity.

Calum Scott je postao poznat širom svijeta nakon što se takmičio na britanskom takmičenju talenata Britain’s Got Talent, gdje je izveo svoju verziju Robynovog hita ‘Dancing on My Own’. Nakon što je osvojio šesto mjesto na takmičenju, objavio je svoju verziju kao singl sljedeće godine, koji je dostigao 2. mjesto na UK Singles Chart i postao najprodavaniji britanski singl ljeta 2016.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista