MENI

Rosalia-Rauw-Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro izbacili spot za novu pjesmu “Beso” i potvrdili svoju vjeridbu

Pjevači, koji su još u junu prošle godine pokrenuli špekulacije o vjeridbi, konačno su potvrdili tu vijest u spotu za njihov duet Beso, što u prevodu znači “poljubac”.

Muzički video sadrži kompilaciju kućnih videa koji obožavaocima nude intiman uvid u njihovu vezu i životni stil koji je u džet-settingu, sa mnogim isječcima na kojima se ljube, u znaku navođenja naslova.

Video se završava snimkom snimljenim neposredno nakon Rauwovog prijedloga. Španska pjevačica, koja je nosila dijamantski prsten na ruci, emotivno je rekla: “O moj Bože, oči razmazane ” dok je brisala suze iz očiju.

Zatim se okrenula prema Rauwu i rekla: “Volim te”, prije nego što su razmijenili poljubac.

Cardi B, koja se pojavila na remiksu Rosalijine pjesme Despechá, podijelila je snimku otkrića zaručničkog prstena na svojim Instagram storijima i napisala: “Čestitam @rosalia.vt @rauwalejandro Tako divan skoro sam se rasplakala.”

Rosalija i portorikanski pjevač potvrdili su svoju vezu u septembru 2021. i debitovali su na crvenom tepihu kao par na dodjeli muzičkih nagrada Los40 u Španiji u novembru te godine.

Beso je preuzet sa njihovog zajedničkog EP-a RR, koji je objavljen u petak. EP sa tri pjesme sadrži i pjesme Vampiros (Vampiri) i Promesa (Obećanje).

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista