MENI

image-193

Pogledajte dramsku predstavu “O medvjedima i ljudima” u srijedu, 11. januara 2023. godine

Pogledajte dramsku predstavu “O medvjedima i ljudima” u srijedu, 11. januara 2023. godine i uživajte u predstavi čije ulaznice za premijerno izvođenje su bile rasprodne u rekordnom roku.

Međutim, u decembru 2021. godine zbog pogoršanja epidemiološke situacije, predstavu ste premijerno mogli gledati na Youtube kanalu Narodnog pozorišta Sarajevo.

Predstavu o prijateljstvu, ljubavi i odnosu prema našima najbližima — možete ponovo gledati, ovoga puta na velikoj sceni Pozorišta.

Svi likovi u ovoj predstavi su kroz život stekli neko „oštećenje“. To „oštećenje“ ih u pojedinim situacijama nagoni da se ponašaju poput medvjeda. Ali to ne znači da se radi o lošim ljudima. Niti da se ti parovi, ustvari, ne vole. Oni samo postaju „medvjedi“ – pri tome se misli da postaju grubi i teški svojim bližnjima.

A znamo da medvjedi negdje, duboko ispod krzna, skrivaju i svoje dobro srce… Inače, ne bi svako dijete jednog medu imalo.

U predstavi igraju: Mediha Musliović, Aleksandar Seksan, Minka Muftić, Milan Pavlović, Nerman Mahmutović, Sanela Pepeljak, Aldin Omerović, Merima Lepić Redžepović, Vedran Đekić, Isa Seksan, muzičari Sead Derviškadić i Mirza Balić.

Rezervaciju ulaznica možete izvršiti online: https://nps.ba/rezervacije/114

Rezervisane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 48 sati prije izvođenja predstave.

Radno vrijeme blagajne svakim radnim danom od 9:00 do 15:00 sati.

Na dan izvođenja predstava u dva termina od 9:00-11:30 i 15:30-19:30 sati.

NPS Sarajevo

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista