MENI

thumb

Vraća se serija “Lude sedamdesete”

Kultna humoristična serija „Lude sedamdesete“ dobiva svoj nastavak, a većina prvotne glumačke ekipe vraća se na male ekrane u novoj sezoni serije pod nazivom „Lude devedesete“.
Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis i Wilmer Valderrama spremni su za nove/stare glumačke pothvate, još jednom glumeći svoje likove iz originalne serije.

Jedini član glavne glumačke postave koji se ne vraća u novom nastavku je Danny Masterson, koji je glumio Hydea. Masterson se trenutno priprema za suđenje zbog više optužbi za seksualno zlostavljanje.

Kao što je ranije najavljeno, i Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp trebali bi ponovno tumačiti uloge Reda i Kitty Forman.

Staroj ekipi će se pridružiti novi glumci Ashley Aufderheide, Callie Haverda, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi i Sam Morelos.

U novoj sezoni koja je smještena u 1995., Leia Forman (Haverda), kći Erica (Grace) i Donne (Prepon), na ljeto posjećuje baku i djeda, gdje se zbližavaju s novom generacijom popularnih klinaca, no pod budnim okom Kitty i Reda.

Kultni show debitirao je na Foxu 1998. godine, a trajao je osam sezona sa sveukupno 200 emitiranih epizoda.
Kreatori originalne serije Bonnie i Terry Turner te njihova kći Lindsey ovog će puta zasjati u ulozi scenarista i izvršnih producenata.

Ova nezaboravna humoristična serija za početak će biti emitovana u 10 epizoda na platformi Netflix, a tek nam slijedi vidjeti koje nepodopštine planira nova generacija likova.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista