MENI

Noth i zena

“Facina” supruga viđena kako plače u automobilu, skinula je vjenčani prsten

Supruga glumca Chrisa Notha, zvijezde serije ‘Seks i grad’ koji se suočava s optužbama četiri žene za seksualno napastovanje, Tara Wilson, viđena je kako plače u automobilu na ulici Los Angelesa.

Tara je bila uplakana dok se pokušava pribrati u automobilu, a vješto oko paparazza snimilo je i da ne nosi vjenčani prsten. Također je viđena kako razgovara na mobitel prije nego što je otišla u lokalnu trgovinu.

Glumac je otpušten s CBS-ove TV drame “The Equalizer” zbog optužbi, a nedavno je stigla i četvrta tužba protiv glumca. Kompozitorica Lisa Gentile priznala je da ju je Noth nasilno ljubio i pipao u njenom stanu u New Yorku nakon što ga je srela u restoranu Da Marino u centru Manhattana, gdje je još jedna od žena također tvrdila da ju je glumac napao.

Tri žene su ranije izjavile da ih je glumac seksualno napao u periodu između 2004. i 2015. godine, a Noth je osporio sve optužbe i nazvao ih lažima. Njegove kolegice iz serije “Seks i grad”, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristen Davis stale su na stranu napadnutih žena.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista