MENI

image-548

Miley Cyrus otkrila razlog zašto ne želi ići na turneje

Bivša Disneyeva zvijezda, Miley Cyrus je otkrila da uspjeh svog albuma “Endless Summer Vacation” i globalnog hita “Flowers” neće obilježiti turnejom.

U intervjuu za britanski Vogue je rekla da nema želju da pjeva pred hiljadam ljudi: “Nakon posljednje turneje koju sam radila 2014., sve sam više to dovodila u pitanje. I, ne mogu.”

“Ne samo da ne mogu”, nastavila je, “nego to i ne želim. Želim li živjeti svoj život za nečije zadovoljstvo ili ispunjenje osim za svoje?”

Cyrus je ranije rekla da voli nastupati pred prijateljima i u intimnom okruženju dodavši: “Pjevanje pred stotinama hiljada ljudi nije stvar koju volim. Nema povezanosti. Nema sigurnosti i nije prirodno. Izolirajuće je jer ste ispred 100.000 ljudi, a sami ste.”

Prije gotovo deset godina, 2014., Cyrus je imala “Bangerz” turneju koja se sastojala od 78 nastupa između februara i oktobra od Kanade, Sjedinjenih Država, Europe, Latinske Amerike, Australije i Novog Zelanda.

Od tada je Cyrus smanjila broj nastupa

Prošlog utorka, pjevačica je izbacila video spot za “Jaded”, treći singl s njenog osmog studijskog albuma objavljenog u martu, a koji je debitirao na 3. mjestu Billboard 200.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista