MENI

image-63

Omiljena Samantha se vraća u Seks i grad uprkos nesuglasicama

Glumica Kim Cattrall (66) vraća se kao Samantha Jones u novom nastavku filma ‘Seks i grad’.

Međutim, zbog incidenata koji su se deili u prošlosti, Kim će se pojaviti samo u jednoj sceni i to u posljednjoj epizodi drugog nastavka.

Kim će u sceni u kojoj će se pojaviti pričati preko telefona s Carrie Bradshaw, koju će utjeloviti Sarah Jessica Parker (58). Scenu su snimile još u martu, a Kim nije u niti jednom trenutku došla u izravnu interakciju s glavnim glumcima ili redateljem Michaelom Patrickom Kingom. Zbog Kim se na set vratila i kostimografkinja Patricia Field samo kako bi obukla njen lik.

Inače, Kim i Sarah već dugo nisu u dobrim odnosima, a sve je započelo kad je Cattrall saznala koliko je njena kolegica plaćena za seriju. Uvijek je zarađivala više od nje, a Kim je to zasmetalo. Njihov se odnos dodatno pogoršao kad je Kim na društvenim mrežama napisala objavu posvećenu Parker.

– Moja mama me danas pitala kad će me ta Sarah Jessica Parker, ta licemjerka, konačno ostaviti na miru? Svaki tvoj pokušaj da ostanemo u kontaktu samo mi je bolan podsjetnik na to koliko si bila i ostala okrutna. Dopusti da ti pojasnim, ako već nisam: Nisi moja obitelj, nisi mi prijateljica i po posljednji put ti govorim da prestaneš iskorištavati našu tragediju samo da bi sebe prikazala u dobrom svjetlu – napisala je tad Kim.

Saraj Jessica Parker koja utjelovljuje Carrie na svom Instagramu podijelila je trailer koji je za razliku od prethodnih trailera pokupio pozitivne komentare.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista