MENI

Princeza-Charlene-i-Princ-Albert

Princeza Charlene izlazi s liječenja zbog kraljevske porodice

Princeza Charlene će vjerovatno napustiti privatnu kliniku u Švicarskoj zbog svečanosti važne za monegašku kraljevsku porodicu.

Javnost prati svaku vijest o princezi Charlene i pita se hoće li se uskoro vratiti u Monako, barem nakratko.

Najtužnija princeza svijeta je i dalje u privatnoj, psihijatrijskoj klinici u Švicarskoj gdje je njen suprug, princ Albert II. posjetio za Božić. Serijski preljubnik je doveo i njihovu djecu, blizance Gabriellu i Jacquesa koji majku prije toga nisu vidjeli pet sedmica.

U javnost se pojavila informacija da će Charlene uskoro ponovno vidjeti svoju djecu. Naime, trebala bi se nakratko vratiti u Monako za obilježavanje dana Svete Devote, zaštitnice kneževine, 28. januara. Obilježavanje ovog dana je veoma važno za monegašku porodicu, te svake godine svi članovi sudjeluju u svečanostima, a obično ih ne propušta ni princeza Charlene.

Ove svečanosti su bile jedno od rijetkih javnih događaja kojima je Charlene prisustvovala i prošle godine. Monegaški narod i sve koji brinu za princezu, razveselila je vijest o njezinom povratku.

Podsjetimo, Charlene je u rodnoj Južnoj Africi boravila prošle godine kad je imala velikih zdravstvenih problema, te je patila od infekcije uha, nosa i grla. Morala je obaviti i nekoliko operacija prije povratka u Monaco, a nakon što se vratila u zemlju prebačena je u privatnu zdravstvenu ustanovu u Švicarskoj.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista