MENI

beckhams0201a-1

Rasulo u porodici Beckham

Fotografi su uhvatili Beckhamove na doručku u Palm Springsu. Sa Victorijom i Davidom su bile kćerke Harper te sin Romeo, dok Brooklyna i Cruza nije bilo na vidiku.

Cruz je dio ljetovanja proveo s porodicom, međutim Brooklyna nije bilo na vidiku sve vrijeme. Šuška se kako je zahladio odnose s roditeljima zbog supruge Nicole Peltz koja se zamjerala slavnoj Posh Spice.
Iako su dame bile u idiličnim odnosima, što nisu skrivale ni na društvenim mrežama, nakon glamuroznog vjenčanja ta je ljubav odjednom prestala.

Parovi više ne lajkaju fotografije niti komentarišu, a činjenica da je ovo prvi porodični odmor na kojem Brooklyn nije bio, otkriva puno.


Ranije se šuškalo kako Davidu i Victoriji nije najbolje sjeo predbračni ugovor koji je njihov najstariji sin morao potpisati kako bi Nicola sačuvala svoje bogatstvo u slučaju razvoda. Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Peltz američki biznismen Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja.

Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 miliona funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

Javila se i teorija kako je cijeloj porodiic Beckham, a posebno Victoriji, zasmetala činjenica da na vjenčanju nisu sjedili za glavnim stolom uz porodicu mladenke.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista