MENI

image-535

U novembru na Netflix stiže novi reality show „Squid Game: The Challenge“

Netflix je najavio da na jesen, tačnije u novembru stiže novi game show „„Squid Game: The Challenge“.

Show je temeljen na igrama iz istoimene korejske serije “Squid Game” koja je u kratko vrijeme postala najgledanija serija današnjice. U toku je snimanje druge sezone koja još nema službeni datum izlaska.

S obzirom na to da reality show „Squid Game: The Challenge“ rekreira igre iz serije, pravila su nam poznata: u takmičenje ulazi 456 igrača i svako od njih ima šansu osvojiti 4,56 miliona američkih dolara ukoliko riješi sve igre. Ovaj iznos označava najveću novčanu nagradu u historiji reality TV-a. PRijave za ovaj shw su počele početkom godine.

„Kroz niz igara, svaki će igrač biti gurnut do svojih granica i prisiljen da se zapita koliko daleko će ići da pobijedi, s oportunističkim savezima, strastvenim strategijama i pravovremenim izdajama koje će uslijediti“, piše Netflix.

„Squid Game: The Challenge“ naravno neće imati bizaran ishod kao u seriji, a to je da se igre igraju na život ili smrt. Međutim, snimanje ovog reality showa naletjelo je na neodobravanje jer je procurila vijest kako je mnogim takmičarima showa bila potrebna doktorska pomoć.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista