MENI

1

13. Svjetsko prvenstvo u sjedećoj odbojci završeno je u Sarajevu, a mi smo ugostili selektora reprezentacije BiH Ifeta Mahmutovića

13. Svjetsko prvenstvo u sjedećoj odbojci okončano je proteklog vikenda u Sarajevu, a naši Zlatni momci okončali su ga na drugom mjestu, porazom u finalu od favorizovane selekcije Irana 3:0.

Sjajan finalni meč i ključni trenuci pripali su gostima iz Azije koji su imali više sportske sreće i umijeća kada je bilo najvažnije, ovim povodom ugostili smo selektora Ifeta Mahmutovića s kojim smo razgovarali o svemu po malo, od budućih takmičenja, nedostatcima koji su nas zaustavili na putu do zlata, ali i o sjajnoj organizaciji takmičenja gdje smo zaslužili zlato.

Kompletan razgovor pogledajte na linku:

Saznali smo da li ćemo i u budućnosti gledati kapitena Sabahudina Delalića koji je na prvenstvu i pored porodične tragedije koja ga je pogodila stisnuo zube i odradio turnir do kraja uz nejerovatnu uspješnost prema statističkim podatcima, zatim kako smo minorizirali nevjerovatnog 246 cm visokog Mortezu Mehrzada, ali i jednu zaista toplu priču koja je napravljena za selekcije Ukrajine.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista