MENI

Intervju Sara Jo: “Ja sam zaista u Sarajevu 2019. doživjela najbolji koncert i publiku ikada!”

Kada pretražujete njeno ime na internetu piše srbijanska kantautorica, plesačica, manekenka i glumica. Ona je veoma popularno ime u regiji, a u glavnom gradu BiH se ovih dana digla prašina, bruji čaršija o koncertu Sare Jo u Domu mladih.

Sara Jo će koncert održati u Domu mladih, sutra 20. maja u 20 sati, a s njom binu dijele Black Beriz i Stoposto. Karte je moguće kupiti u sistemu kupikartu.ba, a možete ih i osvojiti u Pozitivnom jutru kod Adne i Sanida.

Sara Jo izdvojila je svoje vrijeme po dolasku u Sarajevo prvo za ekipu Radija M, te nas je ugostila u hotelu u kojem odsjeda.

Razgovarali smo o proteklom periodu, planovima za budućnost, Eurosongu, mogućim duetima, a o sarajevskom nastupu i publici kaže kako je najbolja ikad.

“Ja sam zaista u Sarajevu 2019. doživjela jedan od najboljih koncerata ikada! I dan danas kada me pitaju gdje sam doživjela najbolju publiku, Sarajevo ako nije na prvom mjestu spomenuto onda je tu u top tri. Sarajevska publika je nama najomiljenija, dakle ne samo meni, nego cijelom timu i bendu koji sa mnom radi.” rekla je Sara Jo.

Otkrila nam je i to kako privatno nije energična koliko i na sceni, a cijeli razgovor možete pogledati na linku ispod:

Talentovani kolega Adnan pružio je Sari Jo beatbox podršku za njenu pjesmu Mili Mili u liftu:

@radio_m #radiom #muzikazadobarosjećaj #sarajo @sarajo.official @Adnan Pacoli ♬ original sound – Radio_M

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista