MENI

viber_image_2023-03-14_11-25-34

Irena Miličević Vukoja o ženama u PR-u i marketingu

Gošća Pozitivnog jutra bila je uspješna poslovna žena, dama iz svijeta PR-a i marketinga u kojem je više od 15 godina, Irena Miličević Vukoja.

Irena je poslovnu karijeru gradila u vodećim regionalnim i bh. trgovačkim kompanijama, te je od pozicije pripravnika stigla do rukovodeće pozicije u odjelu marketinga i PR-a. Irena je danas vlasnica vlastite marketinške agecije Prefix te je osnivačica prvog kluba u regiji, kluba žena u komunikacijskoj industriji projekta Woman.Comm Club.

Woman.Comm je platforma koja služi za uvezivanje i osnaživanje žena iz komunikacijske industrije. Irena nam je predstavila ciljeve ove kompanije, kao i planove koje imaju u budućnosti.

Pored predstavljanja Woman.Comma sa Irenom smo razgovarali o njenim počecima te smo se osvrnuli i na položaj žena u marketingu i PR-u.

Cijeli razgovor možete pogledati na linku:

“Mislim da je u životu sve moguće postići ako vjerujemo u to, radimo u tom cilju, jer ako radimo nešto sa srcem onda je uspjeh nešto što će doći. Ako je osnovna pobuda isključivo samo novac, neka moć i uspjeh, postignemo mi to, ali brzo strast prema tome što radimo se izgubi. Tako da je u životu sve moguće ako to radimo iz srca i ako imamo taj klik.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista