MENI

Sara-Jo-Koncert-Ispred-Skupstine-6-

Koncerti i predstave i ovog vikenda u Sarajevu

Koncert Sare Jo u Domu mladih

Jedna od trenutno najtraženijih pjevačica u regionu Sara Jo će 20.5.2022. održat nastup u sarajevskom Domu mladih.
Na sceni će se pored Sare pojaviti i sarajevski reperi i umjetnici Black Beriz i Stoposto. Ono što je publika zna sa sigurnošću, to je energičan i eksplozivan koji nas očekuje od ovih izvođača. Ulaznice za koncert možete nabaviti online u sistemu kupikartu.ba po cijeni od 20 KM. Radio M, kao ekskluzivni radijski pokrovitelj je u sklopu programa podijelio 10 karata.

VELIKI KONCERT “Latif & Mravko Travko”

U subotu, 21. maja, djeca će imati odličan razlog da budu na Vilsonovom šetalištu. Naime, nakon tri godine od velikog koncerta u sarajevskoj Skenderiji, Latif & Mravko Travko priredit će nezaboravno druženje koje će početi u 17 sati. Latif & Mravko Travko se vraćaju još veseliji i raspjevaniji i pozivaju i male i velike na besplatan koncert. Na repertoaru će se naći hit pjesme uz koje već nekoliko generacija djece odrasta. “Mravko Travko”, “Vjeverica”, “Hvala mama” i ostale poznate melodije ispunit će srca svih prisutnih i biti radost i za velike i za male.

Večer Stand-up komedije: Srđan Olman

Večer Stand-up komedije uz Srđana Olman održat će 22.05. u Bossa Novoj Cafe Sarajevo.

Srđan Olman, komičar rodom iz Subotice sa prebivalištem u Beogradu, ovim poslom bavi se od 2013. godine. Iza sebe ima tri One man show-a „Severeno ledeni humor“ „Pravda za Olmana“ i „Šta nas je snašlo?.“Kao početnik u ovoj branši 2014. godine bio je pobednik talent show-a „Najbolji komičar Srbije“, a mnogobrojnija publika ga upoznaje nakon showa „Audicija.“ Olman je nastupao na svim većim festivalima stand up komedije, kao i u mnogim gradovima u Srbiji, ali i van okvira naše zemlje. Najdalje destinacija koju je posetio bila je turneja po Kanadi 2019. godine. Od oktobra 2020. godine Olman ima autorsku emisiju na Grand televiziji „Olman show“ koja se isključivo bavi stand up komedijom.Ovoga puta Olman će izvesti Best Of – najbolje iz sve tri dosadašnje predstave!

Ulaz: 10KM


Veliki koncert “Čizme i Proletera“, Grbavica – 30 godina nakon

Veliki koncert Mustafe Čizmića – Čizme i njegovih „Proletera“, kojeg realizira Ideas Business Lab u ime grupe organizatora, bit će održan u subotu, 21. maja u 20 sati na platou iza istočne tribine stadiona Grbavica. Na događaju se očekuju specijalni gosti i iznenađenja, pa nema sumnje kako posjetitelje očekuje posebna noć za pamćenje.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 15 KM mogu se kupiti u FAN Shopu FK Željezničar na stadionu Grbavica, gdje je postavljena i prodajna izložba fotografija na temu ratnog uništenja stadiona i naselja Grbavica.

Karte za koncert se, također, mogu kupiti i online, na linku: tickets.fkzeljeznicar.ba

Snijeg – Predstava titlovana na engleski jezik

Predstava “Snijeg” odigrat će se 20. maja 2022. godine u Narodnom pozorištu Sarajevu sa početkom u 19,30 sati.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista