MENI

Group of energetic young people dancing at a party in a nightclub
Group of energetic young people dancing at a party in a nightclub

Proslavite kraj radne sedmice uz dobru muziku

Četiri top DJa Eyelenda w/ Benhan + Doel + Ryo + Six u petak su zaduženi za atmosferu u Trezoru. Start je u 23 sata, a ulaz 7 KM. Dj trojac,The Dawn Is Here w/ Elick + Yngod + Forora, inspirisan novim albumom koji je izbacio The Weekend priprema klupsku noć 15. januara na kojoj će puštati nove i stare hitove ovog sjajnog artista, ali i razne druge RnB, Hip Hop, Disco trake.
Start je u 22:00, a cijena ulaza 7 KM.

Prošli vikend Silver and Smoke je ostao dužan snimanje dvosatnog audio/video seta Calkinssa i Ear illusion strane ekipe koji zbog bolesti jednog od članova nije mogao prisustvovati prošlom eventu. Ovog puta, tačnije u petak 14.01.2022 vas pozivaju da budete dio te priče, u goste dolazi DJ Nebs Jack. Poznati DJ BONJASKI zadužen je za provod do ranih jutarnjih sati u subotu.

Poznati, vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović srca publike širom naše regije osvojio je kada se pojavio kao takmičar, prvo u muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“, a potom u regionalnom muzičkom showu „X faktor Adria“. Maid Hećimović će zabavljati publiku u Restoranu Uni u subotu 15. januara.

People’s Sarajevo je ovaj vikend rezervisan za muziku uživo uz Epic Band trio u petak, a u subotu uz Harisa Kaltaka.

Predrag Peđa Medenica, folk pjevač, kompozitor i tekstopisac održat će nastup u Bacchus Clubu.
Vlasnik hitova “Imam ljubav”, “Dođeš mi u san”, “Čisto da znaš” i mnogih drugih zabavljat će publiku 14. januara 2022. godine, dok će Tamara Milutinović u subotu donijeti nestvarnu atmosferu u ovaj klub.

Pjevač Mile Kitić dolazi u Bistru Vodu 15. januara kako bi zagrijao publiku u ovim hladnim danima, dok će Emina Tufo u istom restoranu nastupati noć prije. Mjesta u Bistroj Vodi su ograničena zbog VTP epidemioloških mjera.

Ples i zabava do ranih jutarnjih sati trajat će i u klubovima Dorian Gray-u i Downtownu.
Za Friday Night Special u Downtownu će biti zadužen DJ Kerla, a u subotu za Promil Night DJ DŽALTA koji će noć prije imati nastup u Dorian Grayu.

Uz dobru muziku i na svježem vazduhu i ovaj vikend moći ćete uživati na Bjelašnici uz Bonjaskya, Balota, Urbana u subotu, a 16. januara uz Calkinsa, Luku Cikića i Arcade. Ulaz je slobodan, a događaji u subotu i nedjelju počinju u 11 sati.

Ako ipak ovaj vikend odlučite provesti na nekoj vikendici ili u kućnoj atmosferi, a nemate DJa i dobru muziku, ništa se ne brinite Radio M i šest digitanlih kanala su tu za vas. Vaše je samo da klilnete na https://radiom.ba/digitalni-radio/ i odaberete jedan od kanala koji je po vašem ukusu. Naravno tu je i Radio M Party koji se emituje svakog petka i subote od 20 sati.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista