MENI

zoran-kesic02-e1640805702763-1000x560

Zoran Kesić dolazi u Sarajevo

Zoran Kesić dolazi u Sarajevo 15. oktobra, a nastupit će u Bosanskom kulturnom centru. Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Priče i pesme”.


Zoran Kesić, jedno je od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije. Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu.


“Priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.


U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.


Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa.

-SARAJEVO, 15. OKTOBAR- Bosanski kulturni centar u 20 sati
-TUZLA; 14. OKTOBAR- Bosansku kulturni centar u 20 sati

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista