MENI

Mostar SG pred nastavak prvenstva: Doveli smo četiri nova futsalera, naš cilj je bio i ostao dupla kruna

Mostar Stari Grad Staklorad, aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, u nastavak prvenstva ulazi jači za četvoricu novih futsalera. Redove Mostaraca pojačali su Duje Medak, Meldin Podrug, Srđan Ćatić i Vedad Salčin. Redove osvajača duple krune napustili su Admir Čorhodžić, Predrag Šešelj, Hamed Khodaei iz Irana i Vedad Jašarević. 

Duje Medak u Mostar je stigao iz hrvatskog drugoligaša Porto Tolera, Meldin Podrug iz FK Konjic, Vedad Salčin iz federalnog prvoligaša Željezničara, a Srđan Ćatić iz FC Doboj. Oni će priliku da pokažu svoje znanje imati u srijedu u tuzlanskom Mejdanu kod FK Slobode Kompred.  

“Napravili smo rotaciju u klubu, a u prijateljskim utakmicama se to pokazalo kao dobar potez kluba. Mislimo da u nastavak prvenstva ulazimo igrački jači i da ćemo uspjeti ostvariti zacrtani cilj, a to je odbrana duple krune. Pred nama je dosta utakmica za pokazivanje i dokazivanje. Uglavnom, ekipa je zdrava i spremna za nastavak takmičenja. Već sutra nas očekuje prvo teško gostovanje u Tuzli protiv Slobode Kompred. Idemo utakmicu po utakmicu i da još jednom pokažemo da je Mostar SG najbolji u BiH” kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista