MENI

jlo

Jennifer Lopez oduševila Veneciju modnom kreacijom, a onda i razočarala

U čarobnom okruženje Venecije nekoliko stotina najuvaženijih klijenata Dolce & Gabbane dobili su šansu pogledati novu couture kolekciju ovog proslavljenog modnog dvojca.


Jennifer Lopez na Alti Moda Showu privukla najviše pažnje, iako su se u pozvanom društvu našla mnoga poznata lica, od Doje Cat, Ciare i Kourtney Kardashian preko Monice Bellucci i Kitty Spencer do dame Helen Mirren.
Hodajući od hotela do taksi broda, Lopez je izazvala pravu medijsku senzaciju. Oko nje su se okupili mnogi, a ona je venecijansku ulicu svojim sigurnim koračanjem pretvorila u modnu pistu.

Poglede je privlačila nesvakidašnjim komadom – raskošnim zelenim plaštem cvjetnog uzorka koji je dopirao sve do poda, a koji je bio ukrašen monumentalnom dugmadi.
Ispod njega je nosila komplet sastavljen od crop-topa i hlača visokog struka koji su istaknuli njezinu fit figuru, a kombinaciju je podigla sandalama otvorenih prstiju i s vrtoglavim platformama kakve i inače voli nositi.


Izdanje je upotpunila minijaturnom zlatnom torbicom, a na glavi je nosila cvjetnu krunu koja je dodatno doprinijela kraljevskom dojmu.

Kombinaciju je podijelila i na svojem Instagramu te primila nekoliko miliona lajkova razdraganih fanova koji su joj poručili: “Izgledaš veličanstveno.”

Iako je svojim modnim izričajem očarala prisutne, ipak pažnju je privukla i etikata odnosno cijena koja je ostala na njenom ogrtaču. Time je  J.Lo u Veneciji napravila ogromnu modnu grešku, iako je je vojska stilista bila zadužena za njen izgled. Etiketu koja je izvirila nisu vidjeli ni njezin frizer Chris Appleton i vizažistica Mary Phillips, koji su hodali uz nju u trenutku ‘nesretnog događaja’.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista