Pozitivno jutro sa  Adnom 

Jutarnji zvuci radnim danima nisu naročito ugodni, zar ne?

Zvuk alarma, ključeva koje tražite prije odlaska na posao, ptica koje odjednom nisu tako prijatne… e znate li da postoji melodija koja u kombinaciji sa jutarnjom kafom čini čuda?

Muzika za dobar osjećaj i Pozitivno jutro sa Adnom svakim radnim danom tu su da vam početak dana oboje pozitivnom energijom i daju vjetar u leđa.

Jutro je pametnije od večeri, reče mudar čovjek. Zbog toga vam preporučujemo da najbolje odluke donosite uz Pozitivno jutro na Radio M.

06:30 - 10:30

Pozitivno jutro sa Adnom

Dan sa Nidalom

Svakog radnog dana od 11:00h do 13:00h ne propustite Dan sa Nidalom. Nidalov recept za dobro raspoloženje su zabavne i opuštene teme te hitovi koji će vas natjerati da ustanete i zaplešete bilo gdje da se nalazite. Energični Nidal i program Radija M tu su da vam radni dan na poslu prođe brže, zato pojačaj program Radija M.

11:00 - 13:00

Dan sa Nidalom

Popodne sa Almedinom

Kada u popodnevnom dijelu dana zaglavite u saobraćajnoj gužvi ili budete zatrpani poslom, ukoliko vam ručak na šporetu počne da kipi, baš kao i vaše negativne emocije – zastanite i pojačajte Radio M. Almedinin nasmijani glas i Popodnevni program siguran su recept za vaše dobro raspoloženje svaki dan od 14:00h do 18:00h.

14:00 - 18:00

Popodne sa Almedinom