MENI

IMG-dc509bad8eae67dc7d5039e2c19fa264-V

Semir Cerić Koke za Radio M: Moj dječački san je da održim koncert u Skenderiji

U prostorijama Hayat Produkcije održana je promocija novog albuma Semira Cerića Koketa. Uz stare hitove i nove pjesme Koke je napravio odličnu atmosferu.

“Dernek na moj način No. 2” sadrži preko trideset pjesama kojima je Koke dao dio svoje duše. Već godinama je jedan od najtraženijih pjevača narodne muzike i na njegovim nastupima se uvijek traži mjesto više.

“Večer je prosla u jako lijepoj atmosferi, ja nekako imam taj imidž veseljaka a i gosti su bili spremni na to, tako da je sve odlično prošlo. ” kaže Semir Cerić Koke.

Na pitanje da li ima nešto što do sad u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije uradio a volio bi uraditi, Koke je rekao: “Moj dječački san kada je u pitanju moja karijera i moj posao je da održim koncert u Skenderiji, ne interesuje me Zetra nego baš Skenderija. To mi je neostvareni san i njega želim da ispunim da bi mozaik mojih želja bio kompletiran i ispunjen. “

Veliki broj zvanica došao je da upotpuni promociju Koketovog albuma. Na listi zvanica našla su se poznata estradna imena, medijske kuće, ali i svi oni koji za Koketa mogu reći da im je iskreni i pravi prijatelj.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista