MENI

Naslovna Playboy

Mračne “Tajne Playboya” uskoro izlaze na vidjelo

U dokumentarnom filmu “Tajne Playboya”, koji će uskoro ugledati svjetlo dana, bit će prikazane sve tajne carstva Hugha Hefnera.

Dokumentarni serijal “Tajne Playboya” od ukupno deset nastavaka, koji će premijerno biti prikazan 24. januara, trebao bi prikazati tamnu stranu Playboya. Serija se bavi skrivenim istinama koje će biti prikazane kroz ekskluzivne intervjue s insajderima poput bivših Hefnerovih djevojaka Holly Madison i Sondru Theodore, kao i bivšu “Bunny Mother2 PJ Masten.

Sondra, koja danas ima 65 godina, otkriva kako je pet dana u sedmici učestvovala u grupnim orgijama te da je Hugh na sedmičnom nivou organizovao takozvane “Pig Nights”, tokom kojih bi doveo desetak, kako su ih nazivali, ružnih prostitutki da se druže s njegovim prijateljima.

Naime, VIP članovi Playboyevih noćnih klubova mogli su raditi što žele, a među njima je bio i cijenjeni voditelj Soul Traina Don Cornelius, koji je navodno držao dvije Playboyeve zečice zarobljenima.

Holly Madison, Playboyeva zečica koja je hodala s Hefnerom osam godina, progovorila je i o tome kako je Hefner odbio koristiti zaštitu za vrijeme seksa i kako je životni stil u kući naveo da razmišlja o samoubistvu.

Dokumentarni serijal uključuje intervjue s Lindom Lovelace, pornozvijezdom iz 1970-ih koja je stekla slavu filmom “Duboko grlo” i koja danas tvrdi da su je tretirali kao komad mesa te da su je prisilili na oralni seks s njemačkim ovčarom dok su Hefner i njegovi prijatelji sve to gledali.

Dokumentarac je snimljen kao kritičko preispitivanje naslijeđa kultnog izdavača Playboya, koji je preminuo 2017. u dobi od 91 godine, a koji je imao samo 27 godina kada je 1953. godine lansirao prvo izdanje kultnog časopisa, sa legendarnom Marilyn Monroe na naslovnici.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista