MENI

FarrowTolentino-Britney

Britney Spears prekida šutnju o pomirenju sa majkom Lynne nakon sukoba

Britney Spears je reagovala na pomirenje sa svojom majkom Lynne Spears ove sedmice nakon dugogodišnje svađe.

Majka Princeze popa, Lynne, je fotografisana dok je čekala da se ponovno sastane sa svojom najstarijom kćerkom u Kaliforniji u srijedu.

Pobjednica Grammyja se obratila putem Instagrama u četvrtak kako bi se osvrnula na povratak Lynne u njen život i podijelila slatku fotografiju iz prošlosti.

“Moja slatka mama se pojavila na mom pragu jučer nakon tri godine”, napisala je u opisu. “Prošlo je toliko vremena, sa mojom porodicom uvijek postoji nešto što treba riješiti ali vrijeme liječi sve rane!!!”

Nastavila je: “I nakon što sam uspjela izraziti ono što sam dugo vremena zadržavala, osjećam se toliko blagoslovljenom što smo uspjeli sve ispraviti!!! Volim te toliko!!! Psss… Toliko sam blagoslovljena što možemo zajedno popiti kafu nakon 14 godina!!! Idemo poslije i u šoping!!!”

Izvor je rekao TMZ-u da su dvije žene provele pola sata nadoknađujući propušteno vrijeme kod Britney u kući, a prisutan je bio i njen suprug Sam Asghari.

Drugi izvor je rekao Page Sixu da su Britney i Lynne nedavno “češće slale poruke” jedna drugoj, pa zvijezda hita “Toxic” nije bila iznenađena susretom.

41-godišnja pjevačica javno je kritikovala Lynne na društvenim mrežama zbog navodne uključenosti u njeno pravno ograničenje, koje je završeno u novembru 2021. godine.

U oktobru 2022. godine, Lynne se javno izvinila svojoj kćerki na Instagramu za sav bol koji je pretrpjela tokom pravne situacije, ali Britney nije bila otvorena za pomirenje i rekla joj je neke pogrdne riječi.

Međutim, pop zvijezda je pružila grančicu pomirenja u decembru 2022. godine kada je napisala na Instagramu: “Nakon 15 godina bez kafe… Mama, sada možemo zajedno popiti kafu!!! Tretiraju me kao ravnopravnu osobu… hajde da popijemo kafu i razgovaramo o tome!!!”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista