MENI

daddy-yankee-announces-his-devotion-to-jesus-christ-as-he-bids-farewell-to-music-1200x675

Daddy Yankee najavio kraj muzičke karijere kako bi se posvetio vjeri

Daddy Yankee najavio je kraj muzičke karijere kako bi život posvetio kršćanskoj vjeri.

U govoru na kraju svog posljednjeg koncerta pjevač, čije je pravo ime Ramón Luis Ayala Rodríguez, rekao je okupljenima da je došao do spoznaje da “živjeti uspješan život nije isto što i živjeti smislen život”.

“Dugo sam pokušavao popuniti rupu u svom životu koju nitko nije mogao popuniti. Pokušao sam to ispuniti i pronaći svrhu u svom životu… U mnogim prilikama se činilo kao da sam sretan, ali nešto mi je nedostajalo da se osjećam potpunim”, rekao je na pozornici u rodnom gradu San Juanu u Portoriku.

“Moram vam reći da su ti dani prošli, netko je uspio popuniti rupu koju sam tako dugo osjećao. Ne sramim se reći cijelom svijetu da Isus živi u meni i da ću živjeti za njega”, nastavio je 46-godišnji pjevač, dodavši da “svi alati koje ima u svom posjedu, poput glazbe, društvenih mreža, platformi, mikrofona, sve što mu je Isus dao, sada pripada njegovom kraljevstvu”.

Fanovi ga pamte i po hitu  uz 2017. godine Yankee, kada je sarađivao s kolegom Portorikancem Luisom Fonsijem na Despacitu, koji je također YouTubeov drugi najgledaniji video svih vremena.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista