maxresdefault (1)

Dana Karić, Srđan Lazić i Igor Simić predstavili novu pjesmu

Nakon pop-funk numere „Ja ti želim sreću“ kojom je osvježila našu muzičku scenu, Dana Karić izbacila je novi singl i to u kolaboraciji sa Srđanom Lazićem i Igorom Simićem.

Numera „Kraj“ nosi sa sobom retro zvuk osamdesetih odlično uklopljen sa interpretacijama ova tri izvođača. Kao i sam naslov pjesma govori o kraju jedne, a početku druge romanse, s tim da rijetko imamo priliku da vidimo tri izvođača na sceni od kojih svako ima svoju ulogu u priči.

Ideja nastanka pjesme bila je napisati pjesmu kao malu operu, gdje će se priča pjevati. Dana je radila muziku, a tekst je pisala zajedno sa Srđanom koji je radio i aranžman.

Srđan je učestvovao na albumu ‘free birds fly high: a visual journey of love’ i sada na novom albumu ‘Faze ljubavi’ koji će uskoro izaći. Sa

radnja sa Igorom dosla je spontano, kako Dana kaže: „Potrebna je bila treća uloga, treći glumac u našoj priči, a Igor ima čudesan glas, odmah sam poželjela da radim sa njim. Cijeli proces stvaranja bio je magičan, sve smo uradili vrlo brzo, prije svega jako smo se lijepo družili i uživali. Igor i Srđan su mnogo talentovani, čast mi je bila da sarađujem sa njima.”

Dakle ako ste ljubitelj dobrih zapleta ovo je svakako pjesma za vas, a ispod možete pogledati i odličan spot koji prati pomenutu priču.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista