MENI

image-530

Dobitnica Grammyja Seinabo Sey predstavila novi singl

Kao četverostruka dobitnica ‚švedskih Grammyja‘, pjevačica Seinabo Sey zaintrigirala je svakoga ko se dosad imao priliku susresti se s njezinom muzikom i jedinstvenim scenskim nastupima. Zahvaljujući iskrenim stihovima i sirovom soul vokalu, ova švedska pjevačica je stekla vjerne obožavatelje širom svijeta koji su dio brojke od 1,5 milijardi sveukupnih streamova njezine muzike. U 2023. zakoračila je objavom novog singla „Suzuki” koji je dostupan na svim streaming platformama: https://seinabosey.lnk.to/suzuki

Autorica pjesme „Suzuki” je sama Seinabo, dok iza produkcije stoje MagnusTheMagnus i Carli Löf: Htjela sam eksperimentisati sa svojim glasom kao nikad dosad. Opustila sam se, usudila sam se repati…“kaže Seinabo.

Seinabo Sey se proslavila 2015. nakon izdavanja dva EP-a i debitantskog albuma „Pretend“ koji je časopis TIME proglasio jednim od najboljih debitantskih albuma godine. Kygov remix pjesme „Younger” s tog albuma popeo se na 1. mjesto Billboardove Hot Dance Club Play liste. Seyin sljedeći album „I’m a Dream” izašao je 2018., a sadržavao je singlove „I Owe You Nothing” i „Remember” (s Jacobom Banksom).

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista